nyitólap    

 

Kedves Tagiskolák!

Az Egyesület alapszabályában megfogalmazott célok elérése érdekében feladatként felvállaltuk az oktatási segédeszközök, tansegédletek fejlesztését elkészítését és forgalmazását. A kategóriás alaptevékenységhez kapcsolódó nyomtatványok (vezetési karton, tanulmányi napló, tanuló nyilvántartó, felnőttképzési szerződés stb.) megrendelésére utólagos kifizetés terhe mellett lehetősége van a tagiskolánknak.

A nyomtatványok ára, a tagsági jogviszony miatt jelentős mértékben kedvezményes (pl.: tanuló nyilvántartó könyv darabja:1.392.-Ft melyet a tag iskola 800.-forintért kap meg). A nyomtatványok díjmentességét a jelenlegi éves tagdíjak mellett nem lehet megoldani! A 7-es számú belső körlevélben elküldjük az Egyesület első féléves rövid pénzügyi beszámolóját.

A nem egyesületi tagok részére nem tudunk ilyen lehetőséget biztosítani. Oka: az egyesület áfás gazdasági tevékenységet, mint társadalmi szervezet, nem végez. Egyesületi szolgáltatásként csak olyan tevékenységet végezhet, amelyet az alapszabályban célként megfogalmazott.

Németh György elnök s. k.